Bitterkoekjes Met Mascarpone En Perziken

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schenk de amaretto over de bitterkoekjes en maak de koekjes wat fijner. Week de gelatine 5 min. in ruim koud water. Verhit 3 eetlepels van het perziksap, haal de pan van het vuur en los hierin de gelatine op. Klop de suiker met de eidooiers tot een licht romig mengsel. Klop de mascarpone, een deel van het perziksap (maak het niet te nat) en de gelatine erdoor. Snij de perziken in schijfjes. Doe in een schaal: de koekjes, daarop de helft van de creme, daarop de perziken en bovenop de rest van de creme. Laat het minstens 3 uur in de koelkast opstijven. Strooi het amandelschaafsel erover (rooster het eventueel eerst in een droge koekenpan).

Bitterkoekjes Met Mascarpone En Perziken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruityoghurt met bitterkoekjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept