Ossenstaart

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de ossenstaart in de braadslee en zet deze 1 uur in de oven op 180 graden. Let op, er hoeft niets toegevoegd te worden. Doe aluminiumfolie in een pan en zet deze op het vuur. Snij de uien door de helft en leg deze met de platte kant op het aluminiumfolie tot ze verbrand zijn. Snij de rest van de groentes in blokjes van 1 centimeter. Haal het vlees uit de oven en die deze samen met de groentes, specerijen en de ui in een grote pan. Giet hier koud water op en laat dit, op een laag pitje, 6 uur trekken zonder deksel. Na 6 uur haalt u het vlees er uit, en laat het vocht door een zeef lopen. Pluk het vlees met de hand tot kleine stukjes.

Ossenstaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenstaartsoep met kruidendumplings
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte Ui Met Knolselderijpuree En Ossenstaart
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
OSSENSTAART BOTERHAM
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenstaartsoep met kruidendumplings
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte Ui Met Knolselderijpuree En Ossenstaart
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
OSSENSTAART BOTERHAM
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept