Jus De Veau

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Opzetten met 15 l. water en tot de helft inkoken op laag vuur. Wel snel aan de kook brengen natuurlijk. passeren door een bolzeef en inkoken tot sausdikte.

Jus De Veau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Escalopes De Veau
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tete De Veau
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aillade De Veau
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)
0 min
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept