Caramelsaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de melk en de room aan de kook in een grote pot (belangrijk!) en laat ondertussen de boter met de suiker zachtjes carameliseren. Wanneer de caramel goudgeel is voeg je van het vuur geleidelijk de warme vloeistof toe (opgelet!).Plaats terug op een zacht vuur en roer stevig tot een gladde saus.

Caramelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademousse met ijs en sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Notenparfait met caramelsaus
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Caramelsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pannacotta Met Caramelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocolademousse met ijs en sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Notenparfait met caramelsaus
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Caramelsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pannacotta Met Caramelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept