Zoek
Sambal (Marokaans)
0-10 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 lombok Rawit gedroogd. voor heel scherp (of 2 rode spaanse pepers vers voor minder scherp)
3 teentjes Knoflook
0,5 eetlepel zout
2 eetlepels gemalen koriander (ketoembar)
1 eetlepel komijnpoeder (djinten)
flinke scheut olijfolie Extra Vergine Hulpmiddelen Vijzel of keukenmachine
mengschaal Hulpmiddelen - Vijzel of keukenmachine
mengschaal Bereidingswijze Pureer alles in de keukenmachine of vijzel en voeg zoveel olijfolie toe tot je een mooie pasta hebt.
Gebruik ervan wat je nodig hebt en vries de rest in voor de volgende keer. Serveertips Let op! Gebruik je de kleine pepertjes(Lombok Rawit) dan is het erg
Bereiding
Pureer alles in de keukenmachine of vijzel en voeg zoveel olijfolie toe tot je een mooie pasta hebt. Gebruik ervan wat je nodig hebt en vries de rest in voor de volgende keer.
Sambal (Marokaans) is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Marokaans: Melui
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Tajine Met Lamsvlees En Uien
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Harsa
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Beghrir
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept