Ananassaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het abrikozenmoes en het vocht van de ananas bij elkaar in een pannetje, schenk er 1 dl water bij en breng het mengsel aan de kook. Bind het met het aangemaakte aardappelmeel en maak de saus op smaak af met de suiker. Verdeel de ananasschijven in kleine stukjes en roer deze door de saus, die zowel warm ala koud kan worden geserveerd bij diverse nagerechten.

Ananassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tropisch toetje
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dekselse wafels
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Tropisch toetje
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dekselse wafels
45 min Nagerecht
Bekijk recept