Roergebakken Biefstuk Met Shii-takepaddestoelen

1
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 eetlepel olie in een wok of diepe braadpan en roerbak hierin de biefstuk 3 minuten op een hoog vuur. Neem de biefstuk uit de pan. Doe dan nog een lepel olie in de pan en bak hierin de ui 3 minuten. Voeg de shii-takepaddestoelen toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de biefstuk, de ketjap en peper naar smaak toe. Warm alles nog even goed door en voeg als laatste het citroensap toe. Lekker met mihoen . Leg de mihoen in ruim kokend water, zet het vuur af en laat het nog enkele minuten gaar worden. De exacte bereidingstijd verschilt per merk. Garneer er als groente Chinese kool of Paksoi bij. In smalle reepjes snijden, 3 minuten inkokend water en afmaken met een beetje sambal en een scheutje ketjap.

Roergebakken Biefstuk Met Shii-takepaddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleesreepjes in zwarte bonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklap met shiitake en sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept