Kruidenstokbrood Met Ham

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd het stokbrood schuin in evenveel gelijke stukken als het aantal personen en snijd ieder stuk overlangs door. Neem het losse zachte broodkruim uit de sneetjes en maak het fijn in de keukenmachine. Hak de bieslook en peterselieblaadjes. Druk de knoflook door de knijper en meng er drievijfde van de olie en de gehakte kruiden door. Hak de ham in piepkleine blokjes en roer de ham samen met het broodkruim door de kruidenolie. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Bestrijk de korstkant van het stokbrood dun met de resterende olie en vul ze met het kruiden-hammengsel. Laat de sneetjes in de oven in 10-15 minuten goudbruin en krokant worden.

Kruidenstokbrood Met Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

kruidenstokbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep Met Dragon
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept