Botervis Met Sojasaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Botervis aanbakken in de olijfolie en vervolgens op zacht vuur in ongeveer 15 minuten gaar laten worden. Uit de pan nemen en warm houden. Sjalotjes en knoflook in de olie fruiten. Sojasaus en slagroom toevoegen. Goed doorroeren en verwarmen. Saus over de borden verdelen en daarop de botervis plaatsen.

Botervis Met Sojasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Botervis Met Zoetzure Aubergine
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Botervis Met Zoetzure Aubergine
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Botervis Met Kerriesaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Botervis
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept