Scampitaartje Met Zachte Biesl./botersaus

6
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De massa in de bakvorm gieten en in een voorverwarmde oven ca. 180 gr. zetten, ca. 15 min. De cheddarkaas erover strooien en afbakken, ca 45 min. op 160 gr. De visbouiilon inkoken met 5 dl. room. De ui snipperen en aanfruiten, afblussen met de martini en de witte wijn. Dit bij de ingekookte bouiilon voegen. De saus met de boter monteren en de fijngehakte bieslook erbij doen en op smaak brengen met peper, zout en de citroensap. De taart in 6 stukken snijden en op ieder bord een punt.

Scampitaartje Met Zachte Biesl./botersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampitaartje Met Zachte Biesl./botersaus
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept