Wildragout

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook her vlees in water met wat zout, neem het uit de pan en snijd het in dobbelsteentjes. Zeef de bouillon. Maak van boter en bloem een blanke roux die u met de bouillon tot een gebonden saus roert. Laat de saus even doorkoken en voeg dan, steeds roerend, de room, het kleingesneden wildgehakt en de champignons toe. Maak de ragout op smaak met de madera, champignonnat en een beetje worcestershiresaus.

Wildragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschoteltje met wildragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Wildragout*
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildragout Met Champignons
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschoteltje met wildragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Wildragout*
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildragout Met Champignons
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept