Amandel/Bitterkoekjesijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de amandelen, suiker en bitterkoekjes in een keukenmachine/blender.Laat de machine draaien tot het een homogene en zeer fijne massa is.Klop de slagroom zeer stijf en spatel er de mascarpone en het amandel/bitterkoekjesmengsel door. Doe dit minimaal 6 uur in de vriezer. Haal het een half uur voor het serveren uit de vriezer.Het is nogal machtig, dus serveer het in kleine porties.

Amandel/Bitterkoekjesijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsoep met ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme perziken met dessertwijn en bitterkoekjesijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjesijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjesijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept