Bolussen

0
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bloem en de gist goed door elkaar kneden. Hiervan een beslag maken en 45 minuten laten rijzen. Opnieuw kneden en in 10 bolletjes verdelen en door de kaneel en de suiker rollen. Nu lange rolletjes maken van de bolletjes en een bolus draaien. (Een bolus wordt in Zeeland ook wel drol genoemd). Op ingevet bakblik leggen en 10 minuten narijzen. De bolussen bakken op 225? in 13 minuten.

Bolussen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeeuwse bolussen
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bolussen met rozijnen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zeeuwse Bolussen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zeeuwse Bolussen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zeeuwse bolussen
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zeeuwse Bolussen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zeeuwse Bolussen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zeeuwse Bolussen
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept