Hertenbiefstuk Met Basilicum

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de biefstukken droog met keukenpapier en wrijf ze in met wat zout en peper. Verhit een koekenpan en voeg boter en olijfolie toe. Wacht tot het schuim van de boter grotendeels is weggetrokken. Bak de biefstukken in ca. 7 minuten aan weerszijden goudbruin. Houd de biefstukken daarna, verpakt in aluminiumfolie, warm. Roer gedroogde tomaten en 3 eetlepels water door de resterende boter en olie. Roer de aanzetsels van de bodem van de pan goed los. Voeg de wildfond toe. Laat alles 4-5 minuten zachtjes koken. Strooi allesbinder erover en roer alles goed door. Schenk de nu verkregen saus door een zeefje in een pannetje met dikke bodem. Voeg de room toe en laat alles zo lang zachtjes koken tot de saus de gewenste dikte heeft verkregen. Voeg naar eigen smaak en inzicht zout en peper toe.

Hertenbiefstuk Met Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept