Lamsbout Met Gorgonzolasaus

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bakboter in braadslee verhitten en vlees rondom snel bruin bakken in ongeveer 10 min. bout uit de pan halen, groenten in bakvet bakken, wijn toevoegen en aan de kook brengen. bout er terug in leggen en de braadslee in de oven schuiven. gorgonzola met creme fraiche losroeren. lamsbout na 10 min. keren en met helft creme fraiche mengsel bestrijken,, na 10 minuten dit herhalen. zo ongeveer in 1 1/2 uur gaar laten worden, bout af en toe keren. braadslee uit oven halen, saus in sauskom schenken, vlees even laten rusten en dan in dunne plakken snijden.

Lamsbout Met Gorgonzolasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept