Entrecote Met Balsamicosaus

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In steelpan wijn aan de kook brengen. Fond, tijm, jam en de rest van de azijn erdoor roeren. Onafgedekt in ca. 10 a 15 minuten op matig vuur tot helft inkoken. Saus boven schenkkkan door zeef schenken. Entrecotes droog deppen met keukenpapier. In de koekenpan rest van boter verhitten en in 6 a 8 min. het vlees bruin en van binnen rose bakken, halverwege keren. Afdekken met alu-folie en ca. 5 min. laten rusten. Ingekookte saus door bakvet roeren en aan de kook brengen (aanbaksels losroeren). Op smaak brengen met zout en peper. Aardappelmeel met water gladroeren en al roerende aan de saus toevoegen tot licht gebonden saus ontstaat.

Entrecote Met Balsamicosaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Panini met mozzarella
20 min -
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met balsamicosaus
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crostini met mango
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Met Port-balsamicosaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept