Salade Met Lauwwarme Gemarineerde Inktvis.

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de inktvis goed schoon; d.w.z. haal de kop uit het lijf. Snij het lijf open en verwijder alle vuiltjes en vliesjes aan beide kanten. Maak met een scherp mes fijne ruitvormige insnijdingen in het vlees, snij er niet doorheen! Snij nu het vlees in mooie vierkante stukjes van ca 2 bij 2 cm. Leg maximaal 30 minuten voor het grillen de stukken inktvis in de marinade. Verhit de grillpan goed. Bak de inktvis in 2-3 minuutjes aan weerskanten niet te lang dan worden ze taai! Mix de sla in de slaschaal met de dressing en voeg er nog wat van de marinade aan toe. Strooi de stukjes inktvis en de paprika/mais over de sla. Als je met deze schaal aankomt bij je gasten hoor je heel lang niets meer?tot de hele schaal leeg is!! Buon appetito!

Salade Met Lauwwarme Gemarineerde Inktvis. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept