Aardappelgratin Met Mozzarella En Geitenkaas

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de aardappels schoon en kook ze in hun geheel gaar in een bodem gezouten water. Laat ze even droog stomen en vervolgens iets afkoelen. Trek dan de schillen eraf en prak de aardappels fijn. Beboter een niet te grote ovenschaal. Bak de tomaat 4 minuten in 20 gr boter. Bak de knoflook en kerrie even mee. Roer de aardappelpuree erdoor ,met de rest van de boter, Breng op smaak met zout en peper en enkele druppels citroensap. Schep de puree in de ovenschaal en strijk de bovenkant glad. Verdeel de mozzarella erover en bestrooi met wat zout. Laat er in de oven snel een bruin korstje op komen. Maak intussen de saus. Maak de carpiono fijn en meng met de yoghurt en 1 a 2 eetl olijfolie. Roer de kruiden erdoor en breng op smaak met zout, peper en wat citroensap. Geef de geitenkaassaus bij de bete puree

Aardappelgratin Met Mozzarella En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept