Tomaten Gevuld Met Kaas Op Italiaanse Wijze

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de kappertjes op een snijplank, hak ze fijn en voeg ze aan de broodmassa toe.Ontpit en hak de olijven en doe ze ook bij het brood samen met de geraspte kaas.Kruid het mengsel met zout en peper naar smaak.Vul de uitgelekte tomaten met het brood-kaasmengsel. Vet een ovenschaal in en zet de tomaten erin, zo dat ze niet om kunnen vallen.Sprenkel er wat olijfolie over en bak ze in circa 30 minuten gaar.

Tomaten Gevuld Met Kaas Op Italiaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept