Ricotta Pannekoeken

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eieren delen aan een kant de geel aan ander kant de wit. De ricotta losse kloppen en dan de geel van de eieren bij doen ,goed roeren dan de melk bij doen de bloem en de gist. A part de eiwitten inkloppen tot dat ze goed stevig zijn . En toevoegen aan de eerst massa.(voorzichtig) Als alles goed gemengeld is. Dan gewoon de pannekoeken bakken in een pan als gewoonlijk. Voor een zeer aangenaam ontbijt de pannekoeken niet te groote makken .(ongeveer en soep lepel groot)

Ricotta Pannekoeken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Pannekoeken met prei, noten en Gouda met komijn
0 min
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept