Engelse Spek-En-Worstsaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de bacon in de olie uit.Voeg de mini- worstjes en de ui toe en bak ze 2 minuten zachtjes mee.Voeg de tomatensaus, 2 dl water en het bouillontablet toe, breng het geheel aan de kook en stoof het 20 minuten.Voeg op het laatst de erwtjes toe en laat alles warm worden.Breng de saus met zout, peper en Worcestershiresauce op smaak. Variatie: Vervang de saucijsjes door 300 gr gehakt. Bak bij de bacon een gesnipperde appel mee. Voeg tot slot (beide uitgelekt) 1 blikje cocktailworstjes en 1 literblik witte bonen toe.

Engelse Spek-En-Worstsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept