Zwart Wit Cannelloni Met Kreeft En Zeetong

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling: Verwijder het vlees uit de kreeft en snijd dit in grove brunoise. Fileer de zeetong en plet de filets lichtjes, Leg 4 velletjes pasta naast elkaar op een snijplank. Leg hierop de geplette tongfilets en de kreeft.Let erop dat de vulling wat binnen de pasta blijft. Rol de velletjes strak op en leg de cannelloni op een beboterd ovenplaatje,smeer in met wat mooie olijfolie. Saus: zet de karkassen aan in wat olijfolie, voeg de tom.puree toe,blus met de bouillon,noilly prat en cr.fraiche. Voeg de laurier toe en laat zachtjes pruttelen ongeveer 30 min. of langer. moet niet te sterk worden. Zeef de saus en breng op smaak. Smoor de wilde spinazie in wat boter en doe ook wat tomaten voor de kleur. opmaak: Stoom de cannelloni gedurende 2 min. Breng de saus aan de kook en voeg terwijl u klopt de boter toe. Serveer de cannelloni op de wilde spinazie en leg wat reepjes tomaat er omheen en schep de saus er overheen.

Zwart Wit Cannelloni Met Kreeft En Zeetong is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florida Zeetong
0 min
Bekijk recept
Duo van zeetong en nieroogkreeftjes met groententa
0 min
Bekijk recept
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met sesammayonaise en komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept