Gemarineerde Rundvleeskebabs, Couscoussalade En Mosterd

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prik het vlees, de ui, de paprika en de paddestoelen aan prikkers en leg ze in een afsluitbare koelkastdoos. Meng de knoflook, tijm, peterselie-steeltjes, flink wat peper, sherry-azijn en voldoende olie om een dressing te maken door elkaar. Schenk dit over de kebabs, sluit de doos af en zet opzij; keer de kebabs af en toe zodat ze goed met het mengsel bedekt zijn. Kook de couscous in gezouten water, 8 minuten of tot de couscous net zacht is. Laat uitlekken, spoel even af onder de koude kraan, laat weer uitlekken (of volg de gebruiksaanwijzing op het pak), meng de radijs, komkommer, courgette, evt. olijfolie door de couscous. Roer mosterd en crhme franche door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Gril of barbeque de kebabs 10 minuten; keer ze regelmatig. Dien op met de couscoussalade en de mosterdsaus.

Gemarineerde Rundvleeskebabs, Couscoussalade En Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept