Sarma

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Voeg nog 100 gr rijstkorrels en enkele lepels tomatenpuree aan het vlees toe.
- Doe nu de gefruite groenten bij dit mengsel.
- Maak een sausje met witte wijn en tomatenpuree.
- Snij de nerf uit de zuurkoolbladeren, leg hier het vlees op en rol op.
- Bedek de bodem van een grote kookpot met een laagje versnipperde zuurkool, samen met gerookt spek op het been. - Leg de rolletjes gehakt er bovenop, opnieuw een laag zuurkool en enkele stukken gerookt spek.
- Voeg de kruiden toe: een laurierblad, enkele peperbolletjes en flink wat verse dille. Zet het geheel onder water, en voeg de tomatensaus met witte wijn toe. - Zet het deksel er op, en laat drie uur op een zacht vuur sudderen.

Sarma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sarma
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sarma Op Sloveense Manier
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sarma's
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Sarma
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sarma Op Sloveense Manier
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sarma's
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept