Stew Met Fazant

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de poten in met peper en zout. snijd de uien in ringen en het spek in niet al te kleine blokjes. Schraap de jonge peentjes en laat er een stukje groen aan zitten. Verdeel de geschilde meiraapjes parten. Snijd de bladeren zonder middennerven in breede repen. braad de poten in de wild of stoofpan rondom aan in de olie. voeg de uiringen toe en fruit ze glazig. voeg nu het spek toe en bak het uit tot het vet glazig is. voeg de groenten, zout en peper, en de kruiden toe en laat ze even stoven. breng nu de fond toe en vul het geheel aan met water tot alles onder staat. breng het geheel aan de kook en schuif het met de deksel erop voor 90 min in de voorverwarmde oven. verwijder de kruiden voor het serveren. verwijder d

Stew Met Fazant is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stew van konijn met cranberrycompote
2u45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse stew met aardappel en bacon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Irish stew
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept