Basisrecept Voor Piedeeg

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Zeef de bloem in de kom (van de keukenmachine) of op het aanrecht. 2 Snijd de boter klein en doe ze vervolgens samen met het water bij de bloem. 3 Kneed alles snel tot ′een glad en soepel deeg. Verpak vervolgens in plasticfolie en leg de deegbal minstens 30 minuten in de koelkast.

Basisrecept Voor Piedeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Walnoot-stiltontaart
30 min-
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept
Groenteroostaart
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept