Kaas-mosterdscones

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef het meel,het bakpoeder en het zout boven een grote kom.Kneed de boter er met de vingertoppen door tot het geheel op broodkruimels lijkt.Voeg de geraspte kaas,het mosterdpoeder en voldoende melk toe om een zacht deeg te vormen.Kneed het deeg zachtjes op een licht met bloem bestoven werkblad.Druk het met de handen uit tot het ongeveer 2,5 cm dik is,Snijd het deeg met een mes in 8 punten.Bestrijk elke punt met een beetje melk en bestrooi naar smaak met peper.Bak de punten in 10-15 min in een voorverwarmde oven op 220?C tot ze goudbruin zijn.Laat ze op een rooster een beetje afkoelen en serveer ze.

Kaas-mosterdscones is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-mosterdscones.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept