1 De bloem met suiker, bakpoeder boven de werktafel zeven en een kuil in midden maken met een krabbetje.
2 Olie in kuil doen en gist op rand van bloem strooien.
3 Yoghurt en ei in kuil doen.
4 Beetje voor beetje handwarm melk toevoegen terwijl je het met jou vingertoppen van binnen uit de natte ingrediënten door bloem roeren.
5 Zodra alle vocht is geabsorbeerd de zout erdoor kneden en deze mengsel nu verder goed kneden met handen tot een elastische deeg verkrijgt wordt (terugveert als je het indrukt).
6 Deeg in kom doen met plastiek eroverheen en op een warme plaats zetten.
7 Deeg voor 3/4 uur laten rijzen totdat deeg bijna dubbel in volume is gerezen.
8 Verdeel wat olie oor bakplaat.
9 Van het deeg 8 gelijke grote bolletjes draaien en elke bal plat drukken met de handpalm. 1
0 De ballen licht met bloem bestuiven en voorzichtig uitrollen tot een schijf van 10 cm. in doorsnee. 1
1 Schijven op bakplaat leggen en roti 10-12 min bij 225*C bakken.( halverwege de roti omkeren, kijk uit voor aanbranden)