Fondue Bourguignonne Klassiek

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aan tafel worden de blokjes vlees aan de fonduevorken geprikt en in het hete vet gehouden. De baktijd hangt af van het vleessoort Het vormmat en de gewenste graad van van gaarheid. Zorg dat er een zoutvaatje en een pepermolen op tafel staan.

Fondue Bourguignonne Klassiek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gerookte kip met sperziebonen en geitenkaas met aslaagje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie's sorbet ijs
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept