Roergebakken Kabeljauw Met Oosterse Groenten

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de vis in blokjes en sprenkel er het limoensap over. Laat de vis 15 min. staan. Meng de bloem met peper en zout in een diep bord. Laat de perziken uitlekken en vang 1 dl van het sap op. Snijd de perziken in partjes. Dep de vis droog en wentel de stukjes door het bloemmengsel. Verhit 1 1/2 el van de olie en bak de vis rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken. Verhit de rest van de olie en roerbak de ui met de knoflook 3 min. Voeg de sperziebonen toe en bak ze al omscheppend beetgaar. Voeg de perzik, het sap, de bouillontablet en de ketjap toe. Warm alles goed door. Bind het vocht met de met water aangelengde maizena. Schep de vis er voorzichtig door en bestrooi met de koriander.

Roergebakken Kabeljauw Met Oosterse Groenten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept