Groenten Ratatouille Met Gehakt En Kaas

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst de ratatouilleSnijd de groente in grote dobbelstenen; haal zaad en kern uit de tomaten. Verwarm de olie in een braadpan (niet te heet). Doe de groenten in de pan en roerbak ze even tot ze licht kleuren. Stoof ze in ongeveer 15 minuten gaar in de olie. Dus niet bruinbakken.Was en halveer de paprika’s verwijder de zaadbol en snijd het vruchtvlees in reepjes. Verhit de olie in een wok en fruit de paprikareepjes ca 3 minuten: voeg het gehakt toe en roerbak het rul en grijs. Roer de ratatouille door het gehaktmengsel en laat alles in nog ca 5 minuten door en door heet worden. Roer de helft van de kaas erdoor en breng het gerecht op smaak met zout en peper. Geef de rest van de kaas apart.

Groenten Ratatouille Met Gehakt En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept