Romige Gierst-kokosschotel

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- roerbak de lente uitjes in een beetje olie totdat deze beetje beginnen te kleuren. - voeg de koriander en de gemberpoeder toe. Meng het goed door de uitjes. - Voeg de kokos en de cashewnoten toe en roerbak dit even mee. - Voeg de gierst toe. Voeg hierbij 1 kop water toe. Op de verpakking staat bij een halve kop gierst, koken in een halve kop water. Het water verdampt heel snel. Tussendoor moet je er goed op letten, is het te droog wat extra water toevoegen. - ongeveer 10 minuten laten pruttelen op een zacht vuurtje.

Romige Gierst-kokosschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Balinese kip-kokosschotel
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept