Kip Met Pittige Champignon-Roomsaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de wok en bak hierin de blokjes kip onder voortdurend omscheppen in ongeveer 3 minuutjes rondom bruin. Haal de blokjes met een schuimspaan uit de wok en hou ze apart. Bak de champignons onder voortdurend omscheppen 1 minuut in de wok in de achtergebleven olie of voeg een beetje olie toe. Haal de champignons eruit en hou ze apart. Verwarm de cognac met de slagroom en de ketchup in de wok. Maak de maizena aan met wat water en bind hiermee het cognac-roommengsel. Maak de saus op smaak met wat zout en peper. Voeg de gebakken blokjes kip en champignons aan de saus toe en laat alles door en door warm worden. Roer de fijngehakte peterselie vlak voor het serveren door het gerecht.

Kip Met Pittige Champignon-Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept