Heilbot Met Kappertjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een wok, bak de heilbot aan alle kanten bruin, neem ze uit de pan en zet apart. Schenk de wijn in de wok en spatel de achtergebleven visjus erdoor. Laat de wijn tot bijna niets reduceren en roer er dan de knoflook, boter en kappertjes bij. Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus even doorsudderen. Voeg de heilbot aan de saus toe en lepel de saus over de vis. Kook door tot de vis gaar is.

Heilbot Met Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept