Cantharellen Ragout

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Fruit de cantharellen in de boter. voeg citroen sap toe en laat 4 min. zachtjes sudderen.
  • 2Doe de bloem erbij en voeg al roerend de bouillon en de wijn toe, zodat een ragout ontstaat.
  • 3Breng op smaak met peper en zout.
  • 4Haal van het vuur af en roer er de zure room door.
  • 5Strooi de peterselie over de ragout.

Cantharellen Ragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept