Varkenshaasmedaillons In Een Heerlijke Pittige Saus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en bak hierin de met peper, zout en paprikapoeder gekruide varkenshaasmedaillons rondom bruin. Haal t vlees uit de pan en bak in bakvet de knoflook, sjalotjes en pepers ca 2 minuten. Voeg de el tomatenpuree toe en de gebruinde bloem en bak nog eens een minuutje.. Doe deel voor deel de bouillon erbij (goed roeren!!!!) en laat binden. Doe er de paprika′s en de champignons bij, de rode wijnazijn, tijm en rozemarijn en doe t vlees terug in de saus. Laat een kwartiertje sudderen, roer er dan de creme fraiche doorheen, proef de saus af (breng evt op smaak of temper de smaak met water) en serveer direct. Voor een exotische versie kan er verse ananas, papaja en/of mango aan de saus toegevoegd worden...

Varkenshaasmedaillons In Een Heerlijke Pittige Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met varkenshaasmedaillons en haricots verts
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rauwe ham en salie
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met zwarte-olijvenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept