Runderschnitzels Uit Slovenie

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pan met zonnebloemolie heet laten worden, dan het vuur lichtelijke temperen de schnitzel met de meel kant eerst aanbakken dan de andere kant. Karwijzaad over de schnitzels heen strooien, doe er wat water bij zodat de schnitzels net onderstaan, geplet knoflookteentje en laurierblaadje er bij en laat dit in ze geheel ongeveer +/- 45 minuten sudderen met de deksel gedeeltelijk op de pan

Runderschnitzels Uit Slovenie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Orehova Potica ( Zoete Lekkernij Uit Slovenie)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken Lamsvlees Uit Slovenie
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde vleesrolletjes
0 min
Bekijk recept
Runderschnitzel Met Sinaasappel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde vleesrolletjes
0 min
Bekijk recept
Wiener Zwiebelrostbraten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept