Gestoomde Zalmfilets Met Venkel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De venkelknollen schoonmaken, de buitenste blaadjes 10 minuten in kokend water blancheren. De rest hakken en langzaam (ongeveer 10 minuten) in de warme boter zacht laten worden, aanlengen met water en wijn, aan de kook brengen. Een geperforeerd kookmandje waarin zalmfilets en de geblancheerde venkelblaadjes gelegd werden op de pan met de venkelsaus zetten. Ongeveer 10 minuten op stoom laten koken. De saus laten inkoken, kruiden, de room en de pastis bijvoegen.

Gestoomde Zalmfilets Met Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept