Mariniere Van Koolvis En Zeeuwse Mosselen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Kook het gezeefde mosselsap in en voeg room toe. -Laat verder inkoken en werk af met boter. -Breng op smaak met peper (geen zout). -Doe mosselen, saffraan en groentebrunoise bij de saus en houd warm. -Stoom de vis met de velkant naar boven in enkele minuten gaar.

Mariniere Van Koolvis En Zeeuwse Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Mariniere Van Mosselen
20-30 min -
Bekijk recept
moules a la marinière
0 min
Bekijk recept