Groenlandse Heilbot Met Mousselinesaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de heilbotfilets, dep ze droog, kruid ze met peper en zout en laat ze gedurende 1 a 2 minuten zachtjes gaar stomen in een stoommandje boven de visfumet met de witte wijn en het laurierblad.
  • 2 Snijd de kampernoelies en de sjalotjes fijn. Stoof de sjalotjes even aan in olijfolie, voeg dan de kampernoelies toe en laat zachtjes stoven tot alle vocht bijna weg is. Houd warm.
  • 3 Klop de room op. Warm de hollandaise saus zachtjes op en meng dan heel voorzichtig de opgeklopte room erdoor. Breng de mousselinesaus op smaak met peper, zout en citroensap.

Groenlandse Heilbot Met Mousselinesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Videetjes Met Grijze Garnalen En Mousselinesaus
30-60 min -
Bekijk recept
Gegrilde Asperges Met Zalmforel En Mousselinesaus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Zeeduivel en papillote met mousselinesaus
0 min
Bekijk recept

Groenlandse Goulashsoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Groenlandse Goulashsoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Groenlandse heilbot met spinazie en madera
0 min
Bekijk recept
Groenlandse heilbot met garnalen en champignons
0 min
Bekijk recept