Terrine Van Fazant Met Linzen En Ganzenlever

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De terrine even opwarmen en met een mes de zijkant losmaken om de terrine zonder moeite te ontvormen. Versnijden met een verwarmd mes en op bord schikken.

Terrine Van Fazant Met Linzen En Ganzenlever is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept