Varkensvlees Met Selderie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter,en bak het vlees 2-3 min,aan, voeg de wortels,selderie kruiden en bouillon bij het varkensvlees.Laat zachtjes koken tot de groenten net gaar zijn.Doe vlees en groenten op een verwarmde schaal.Leng de maizena aan met een beetje water en giet bij de hete bouillon.Laat, al roerend,zachtjes koken tot de saus helder en gebonden is.Proef en breng evt.nog op smaak.Giet de saus over het vlees en de groenten.

Varkensvlees Met Selderie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken tilapia met romige aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met hutspotgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met kipfilet en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade Met Selderie
20-30 min -
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept