Biefstuk Met Broccoli En Amandelen

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de rozen van de broccoli en verdeel ze in kleine roosjes. Snijd de bosuitjes in stukjes van 2 centimeter. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes van ca. 2 centimeter. Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Bestrooi de plakjes met chilipoeder. Roer in een kommetje de cognac, tomatenpuree en majoraan door elkaar. Verhit de wok op hoog vuur. Rooster de amandelen al omscheppend in ca. 1 minuut goudbruin. Schep ze op een bord. Verhit de olie in de wok en bak de plakjes biefstuk in 2 minuten al omscheppend bruin. Neem ze uit de wok. Bak de broccoli, bosui en paprika al omscheppend in ca. 3 minuten knappend gaar. Voeg de biefstukplakjes en het cognacmengsel toe en verwarm het gerecht al omscheppend op hoog vuur tot het vocht verdampt is. Breng op smaak met zout en peper. Strooi de amandelen erover.

Biefstuk Met Broccoli En Amandelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept