Zoek
Bessen-frambozenbluf
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 dl yoghurt
2 eiwitten
1dl bessen-framboze
Bereiding
Doe de yoghurt in een kom. Klop de eiwitten en de bessen-frambozensaus in een kom tot een smeu?ge en bijna stijve massa. Meng dan de bluf voorzichtig samen met de yoghurt en verdeel het in de ijscoupes. Laat even koud worden in de koelkast.
Bessen-frambozenbluf is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept