Kalfs Medaillons

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de sjalotjes in de helft van de boter 2 minuten. Voeg de paddestoelen toe en roerbak 2 minuten op hoog vuur. Schep het mengsel uit de pan en houd warm. Dep het vlees droog en bak de medaillons in de rest van de boter ong. 4 min. per kant. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Voeg de whisky, koksroom en bouillon bij het bakvet en kook het iets in. Schep het sjalot-paddestoelen mengsel erbij en warm goed door.

Kalfs Medaillons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolpuree met bieslook
15 min Bijgerecht
Bekijk recept