Asperges Met Verse Kreeft En Mosterdsaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul een flinke pan half met water, en breng het aan de kook, voeg er een flinke scheut witte wijn aan toe; strooi er wat vers gemalen peper en zout in en kook de kreeften er in. Na 20 minuten zijn ze gaar. Kook en blancheer de witte en de groene asperges apart. Slap de mayonaise wat af met witte wijn en roer er de Dijon-mosterd door. Halveer de kreeft, leg op elk bord een halve kreeft en leg er de asperges bij. Schep wat van de mosterdsaus over de kreeft.

Asperges Met Verse Kreeft En Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept