Boeuf Bourgignon

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak in de boter de runderlapjes op hoog vuur aan. Schep het aangebraden vlees met een schuimspaan op een bord. ondertussen de uien en de wortel in een andere pan lekker bakken. De bloem bij beetjes in de bouillon met een garde oplossen. Dan de rest van de gezeefde marinade toevoegen. Even goed doorverhitten zodat het een beetje dik wordt, anders voorzichtig wat extra bloem erdoor. Dan het vlees er bij en de ui en wortel. Doorroeren en 2 uur laten stoven. Na 2 uur de spekblokjes er door heen en een 1/2 uur later de champignons. Dan nog een half uur laten stoven.

Boeuf Bourgignon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijk gevulde Boeuf Bourgignon
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourgignon
200 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept