Plaki Van Kabeljauw

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olijfolie in een hapjespan met anti-aanbaklaag. Voeg de paprika, ui en tomaten toe en verwarm op hoog vuur circa 6 minuten, onder regelmatig roeren. Besprenkel de vis met het citroensap. Roer de tomatenpuree door de groenten, samen met een kopje (150 ml) water. Voeg eventueel het bouillonblokje toe. Leg de plakjes citroen erop, en dan de vis. Voeg naar smaak zout en peper toe en bestrooi met peterselie. Temper het vuur en verwarm het gerecht afgedekt 15 minuten. Verwijder het deksel de laatste 5 minuten indien de saus te dun is. Controleer tussendoor of de vis gaar is.

Plaki Van Kabeljauw is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis In De Pan (een Grieks - Psari Plaki)
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Psari Plaki
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
PSARI PLAKI (griekse-vis)
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept