Beef In Guinness

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met wat bloem en bak dit in wat olie tot het lichtbruin is. Haal het vlees uit de pan en doe hier de uien in. Bak deze tot ze mooi goudbruin zijn en voeg als laatste de wortel en selderij toe. (even meebakken, niet te lang) Roer nu de suiker, mosterd poeder en de sinaasappelschil erdoor. Guinness en tijm toevoegen en dit zachtjes aan de kook brengen. Het geheel in een afgedekte pan zachtjes smoren tot het vlees zacht is (ongeveer 2 uur) Af en toe even roeren en evt. water toevoegen wanneer het gerecht te droog wordt.

Beef In Guinness is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venusschelpen met Guinness
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderpie met Guinness
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse Mosselen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept