Antiliaanse Kippenlevertjes

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Afhankelijk van het soort rjst dat je wil gebruiken, eerst de rijst koken.In de tijd dat de rijst nagaart kan je het gerecht maken. Sjalotjes in een scheutje olijfolie aanbakken, het vuur laag en de kippenlevertjes toevoegen. Dit geheel even aanbakken onder voorzichtig roeren. De warmte bron niet te hoog anders worden de kippenlevertjes taai. Vervolgens de tomaten en de stukjes peper toevoegen. Goed doorelkaar roeren. Een flinke scheut sojaolie erbij, deksel ol de pan en onder af en toe zachtjes roeren 10 monuten smoren. Wordt het geheel te droog, dan wat verdunde sojasaus toevoegen.

Antiliaanse Kippenlevertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antiliaanse punch
10 min Snack
Bekijk recept
Antiliaanse Bananencakejes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antiliaanse Gegratineerde Zoete Aardappels
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Antiliaanse Kokostaart
30-60 min -
Bekijk recept